erlinglyngholm.dk

Ikke banke din arbejdsgiver statusoversigt

Ikke banke din arbejdsgiver statusoversigt
I betragtning af væksten af medarbejder / arbejdsgiver opsparing til at opfylde pensionering mål, er det ikke ualmindeligt for medarbejderne at have en betydelig mængde af arbejdsgiverens materiel i deres kvalificerede pensionsordninger. Når det drejer sig tid til medarbejdere til at forlade reden, de fleste villige til at direkte rollover alle kvalificerede ordningens aktiver i en traditionelle IRA. En traditionel IRA rollover tilbyder undgåelse af en umiddelbar indkomstskat konsekvens, kan pensionist resterne i kontrol med deres pensionering formuegenstande og fordelene ved skatteudsættelsen fortsætte.
Dog kan der være en anden mulighed, der bør overvejes, en slags kombination tilgang. Denne indstilling omfatter distribution af arbejdsgiverens materiel til pensionist og direkte rullende over den resterende del af ordningens aktiver i en traditionelle IRA. Denne kombination tilgang, kan men ikke for alle, have betydelige fordele.
Ved ikke at medtage arbejdsgiver bestanden i den traditionelle IRA rollover, er pensionist udsat for indkomstskatter straks. Dette skyldes, at han/hun modtager aktier som en afgiftspligtig distribution. Skatterne vil dog kun på omkostningsgrundlag af bestanden. Derfor er det vigtigt at vide, hvad de faktiske omkostninger grundlaget for din arbejdsgiver aktier i din pensionsordning. Omkostningsgrundlag er hovedsagelig hvad planen Trustee betalt for denne bestand. Udsætter bestanden at skatter nu kan være mere fordelagtig i det lange løb, fordi i de fleste tilfælde, denne omkostningsgrundlag af arbejdsgiverens materiel vil være meget lavere i forhold til den aktuelle markedsværdi.
Bestanden holdt uden for den traditionelle IRA vil fortsætte med at udskyde skat på nogen vurdering. Når en pensionist i sidste ende beslutter at sælge aktierne, vil han/hun betaler langsigtet kapitalgevinst priser – i øjeblikket et loft på 15% – og ikke til ordinær indkomstskat priser, som kan løbe 35% eller mere. Desuden, er der ingen minimum distribution krav startende fra alder 70 1/2 eller andre ubehagelige strafskat for denne blok af arbejdsgiverens materiel, giver mulighed for flere planlægningsfleksibiliteten.
Og endelig, den pensionist arvinger kan gå glip af en anden stor skattelettelse. Hvis disse samme aktier arbejdsgiver blev rullet ind i en traditionel IRA, ville arvingerne i sidste ende skylder almindelig indkomstskat på arbejdsgiverens materiel, som de ville på enhver aktiv, som besiddes i en traditionelle IRA. Dette kunne resultere i en betragtelig indkomst skatteopgørelse forfalder ved død, beskattet med en potentiel 35%. Ved at rulle ind i en traditionel IRA, er arvingerne ude af stand til at udnytte fordelene ved langsigtede kapitalgevinster behandling, når de beslutter at sælge bestanden og kan miste en skat salgsmulighed gemmes.
Der er mange tekniske krav, der skal være opfyldt for at denne form for distribution til at kvalificere som hvad er kendt som et engangsbeløb distribution. Selvfølgelig, kan diversificering overvejelser og andre investeringer fundamentals vise, at rullende over materiel til en traditionelle IRA kan være den mest fornuftige valg i mange tilfælde. Derfor anbefales det, at pensionister at overveje sådan en manøvre få professionel rådgivning. Sørg for at tjekke med dine finansielle planner eller finansiel rådgiver om du kan høste det fulde udbytte af holder på din arbejdsgiver lager.