Hvis du har besluttet dig for, at du skal have et online lån, så har du måske allerede prøvet dig lidt frem i forhold til at finde oplysninger omkring online lån og kviklån. Det kan være noget af en jungle, hvis man ikke helt ved, hvor man skal lede, da alle låneudbydere promoverer sig med at være bedst og billigst, og du har højst sandsynligt langt fra hørt om alle de låneudbydere, der efterhånden er på det danske lånemarked. Og netop overblikket er det, der gør, at du kan gøre brug af det billigste lån.

Der er mange penge at spare ved få procenter

Desto flere penge du låner, desto flere kroner er der at spare samlet set på dit lån, hvis du vælger det billigste. Når du skal kigge på lån, så skal du kigge på det, der hedder ÅOP. Det er de samlede årlige renteomkostninger i procent. Låner du eksempelvis 10.000 kroner, så kan du hurtigt spare flere tusinde kroner ved at være lidt kritisk over for ÅOP, og desto højere lånebeløbet er, desto flere kroner sparer du.

Skema med nøgletal for låneudbydere

Det kan dog hurtigt blive rodet at skulle søge sig frem til forskellige låneudbydere og tjekke deres sider og mange lån ud. Det tager 2 min at finde et lån på laanpenge-nu.dk. Det skyldes, at mange af de danske låneudbydere er listet op under hinanden i et skema. Der kan du lynhurtigt danne dig overblik over de relevante nøgletal såsom aldersbegrænsning, ÅOP, løbetid og lånebeløb og ud fra disse kriterier finde det lån, der passer bedst til dine forudsætninger. Har du fundet flere lån, der kunne være ideelle, så kan du roligt søge flere, da din ansøgning ikke er bindende før du igen har accepteret den. Derved kan du hurtigere få et lån igennem, hvis et andet ikke bliver godkendt.