erlinglyngholm.dk

Det andet årlige emballage & etiket konference

Den anden PLGA konferencen åbnede med en kort tale af Dick Chesnut der forudsagde, at efter årtusindskiftet, på grund af hurtige teknologiske udvikling, to udskrivningsmetoder vil begynde at dukke op og dominere emballage og etiket felt – digital udskrivning og dybtryk, eller en form for dybtryk. De to processer har ligheder på grund af deres digital natur fra illustrationer til færdige print og grundlæggende enkelhed.

Flere præsentationer blev foretaget af pakken og etiket printere, anerkendt ledere i deres produkt/markedssektorer, skitserer deres resultater såvel som deres synspunkter på det ‘perception’ problem, dybtryk der i branchen. Andre sessioner dækket nye presse teknologi, prepress teknologi samt fremskridt i blæk og substrater.

Den åbne formattype møde genereres mange udvekslinger mellem oplægsholdere, paneldeltagerne og gulvet delegerede på emner som misforståelser af den pakke/label bruger om processen og det fortsatte behov for dybtryk at innovere lavere omkostninger systemer. Konferencen blev overværet af et bredt tværsnit af industrien, lige fra wide web printere til mindre smalle web virksomheder. Der var også flere delegerede der bruge konkurrerende processer og der deltog i konferencen, fordi de overvejer at tilføje dybtryk til deres udskrivning kapacitet.

Delegaterne foreslog, at fremtidige PLGA konferencer fortsat yde talere, der hjælpe med at afklare de spørgsmål, skabe misforståelser om dybtryk, fremhæve fremskridt i dybtryk teknologi, der fortsætter med at gøre det bench mark emballagen/etiketten udskrivning proces- og måske endda tilføje højttalere fra andre udskrivning discipliner.

Et andet højdepunkt var en præsentation af plaques til hver af de oprindelige twenty-to stiftende medlemmer af PLGA. Efter dette, blev nye officerer valgt herunder David Spence grafisk emballage som formand, efterfulgt af en liste over seks direktører og Bill Klein som administrerende direktør for marts 2000 også i Florida.