erlinglyngholm.dk

Et New Age af små lederskabs

De seneste fusioner i mange industrier minder mig om et punkt, som Gen. Dwight Eisenhower ofte gjort, “generaler flytte benene på en kort,” han ville sige, “men de forreste tropper nødt til at få arbejdet gjort.”
Og nøglen til jobbet er lederskab, små lederskabs, ledelse af mest basisenheden eller teams i en organisation.
Uden god ledelse i front-line enheder trup ledere og delingsfører chefer eller deres business kolleger, tilsynsførende og første-niveau ledere organisationer snuble, ligegyldigt hvor dygtigt benene er flyttet på kortet.
Endnu i at bringe lederskab programmer til mange forretninger i en lang række industrier i løbet af sidste 20 plus år, jeg har set mange virksomheder forsømme små lederskabs.
Gang, har jeg set teknologer forfremmet ret off lab bænken for at blive teamleder; Jeg har set samlebåndsansatte forfremmet fra linjen til at være tilsynsførende; og sælgerne lavet lokale ledere og endnu var de ikke hjalp på materielle måder med deres lederevner.
I stedet var at fokusere deres arbejdsgivere på pins og kort, den re-engineering, opkøb og frasalg.
Sure, lagre af disse virksomheder fik hurtig øger, men jeg spekulerer på, hvordan godt positioneret virksomhederne er at opnå ensartet indtjeningsvækst i det lange løb uden dygtig, lille-enhed ledelse.
Konsekvent indtjeningsvækst er knyttet til konsekvent top-line vækst. Sådan vækst hviler på et stativ. Det ene ben er strategi, benene på kortet; andet ben er ressourcer; og det tredje ben er udførelse. Små lederskabs er udførelse ben.
Så jeg fremsætte, at virksomheder i de kommende år vil komme til at indse vigtigheden af små lederskabs til top-line vækst og indtjening.
I virkeligheden, vil de kommende år afsløre en spændende ny tidsalder i små lederskabs. Virksomheder, der mester sådan lederskab bliver voldsomt konkurrencepræget.
Her er et par ideer til hvordan man kan gøre det ske.
Første, den administrerende direktør og ledere må erkende den afgørende betydning af små lederskabs. Jeg taler ikke om deres blot at hykle, men har i stedet en lidenskabelig overbevisning at små lederskabs er uundværligt for væksten.
Topledere skal tilskynde små-enhed ledere. Fejre deres resultater. Hjælpe dem med at overvinde deres fejl. Måle deres lederskab ydeevne. Udvikle erstatning, som stimulerer dem til at fremme som ledere.
Marine Corps, en organisation med en stærk tradition for små lederskabs har institutionaliseret engagement på højt niveau for lille enhed ledere. For eksempel, i chow linjer i feltet spise de laveste rangerende tropper først, den højeste ranking sidst.
(Hvordan kunne i nogle organisationer start skal ændres til bedre, hvis for eksempel, dens ledere gav små-enhed ledere parkering kulturer frynsegoder, mens de, ledere, tog deres chancer i de vigtigste parti?)
Topledere, der viser vilje til deres lille enhed ledere vil har begået lille enhed ledere.
Uden tilsagn om top-down, vil effektive små lederskabs ikke blomstre gennem hele men i stedet i relativt ineffektive, spredte øer.
Men top-level engagement, om nødvendigt, er ikke tilstrækkelig. En passion for små lederskabs skal suge hele kulturen i organisationen. Alle skal fange ånden i og bidrage til at bevare en kultur af små lederskabs excellence.
Ordet kultur kommer fra det latinske rod betyder “at dyrke.” For at dyrke lille enhed ledere, skal alle i organisationen dyrke dem. Spotte dem tidligt. Bringe mentorer i deres liv. Sat deres forventninger højt, ikke kun for sig selv, men for deres kolleger og ledere ovenover. Tilskynde dem til at udvikle lederskab i andre.
En vellykket udøvende fortalte mig, at hans karriere blev ændret ved en lille-enhed leder. På et tidspunkt var den udøvende magt en high school dropout arbejder på samlebånd.
“Under pauser,” sagde han, “jeg altid havde folk samledes omkring mig. Jeg havde denne håndelag for at få dem interesseret i hvad jeg havde at sige. En dag, min vejleder fortalte mig noget, der ændrede mit liv. Han sagde, ‘ jeg har været at se dig med mennesker, og du er en naturlig leder. Med mere uddannelse, du kunne gå langt. “”
Den udøvende magt sagde, “indtil da, jeg havde aldrig set på mig selv som en leder. Pludselig, havde jeg en vision i livet. Jeg var noget jeg vidste jeg var: en leder. Jeg færdig med gymnasiet, gik på college, og kom tilbage her.
“Den tilsynsførende passion for ledelse defineret min karriere… Han altid spotte potentielle ledere og hjælpe dem med at blive ledere. Hans hold konsekvent martret op numrene på grund af hans ledelse. Han havde mig forstå, at hans lederskab er uhyre vigtige i vores virksomhed.”
Endelig, den virksomhed, der er seriøs omkring små lederskabs skal systematisk udvikle dem gennem godt gennemtænkt, omfattende uddannelsesprogrammer.
I den kommende New Age af små lederskabs, vil lederskab udvikling mennesker have ekstremt vigtige roller at spille. De vil ses som nogle af de vigtigste ledere i organisationen, da deres interaktion med små-enhed ledere vil bidrage direkte til top-line vækst, til at have folk får arbejdet gjort hvor nogensinde generalerne placere deres nåle i kortet.
2005 © Filson Leadership Group, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.
TILLADELSE til GENUDGIV: Denne artikel kan genudgives i nyhedsbreve og på websteder omhandlet attribution er forfatteren, og det ser ud med den medfølgende copyright, ressource boks og levende websted link. E-mail meddelelse om hensigt om at offentliggøre er værdsat men ikke påkrævet: mail til: brent@actionleadership.com