Du kan til enhver tid lave flere kopier af den ene fil, så du kan lytte til den på andre enheder. En smart højttaler er en nyttig tilføjelse til hjemmet, men for at gøre det værd at omkostningerne, skal det være egnet til dine individuelle behov. Appen er højt vurderet i App-butikkerne, og imponerende Blinkist er også kompatibel med Amazons Alexa smarthøjttaler, så Alexa kan læse dem for dig. Gå ikke glip af vores bedste smarthøjttalerliste – og sørg også for at tjekke vores bedste Amazon Echo-tilbud. En af de bedste måder at maksimere din lytteoplevelse på er at tilmelde dig en tjeneste, der giver dig adgang til et væld af bøger på én gang – og vi har dig dækket med de bedste abonnementstjenester til lydbøger, både betalte og gratis, til dine bibliofile behov.

Scribd har altid været en big deal, når det kommer til at udskrive materiale-et godt sted at se rå dokumenter af enhver art, fra retten filspåner til forskning papirer, samt et væld af magasiner og bøger. Du kan se eller fjerne disse lydbøger på indkøbskurvsiden. Over 45.000 biblioteker understøtter OverDrive, en tjeneste, der gør det nemt at tjekke lydbøger og e-bøger gratis direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan ikke tjekke et ubegrænset antal lydbøger på én gang, men det er nemt at returnere “bøger” og frigøre plads til mere. Begge tjenester er helt gratis, så længe du har et bibliotekskort til det bibliotek (eller biblioteker), du vil bruge. Dit kort debiteres ikke, lydbog (mere information) hvis du ved et uheld ignorerer advarslerne og passerer 30-dages mærket. Med en travl studieplan har de studerende en fast tid til at fortsætte deres akademiske aktivitet; lydbøger kan fortæres på farten.

Nook Audiobooks kræver ikke et medlemskab eller abonnementsgebyr.

Webstedet distribuerer indhold, der for det meste kræver betaling, men dets samling inkluderer gratis indhold blandt sine e-bøger, lyd-e-bøger og podcasts. Audible tilbyder en gratis prøveperiode, som giver dig 30 dages medlemskab og en gratis bog. Nook Audiobooks kræver ikke et medlemskab eller abonnementsgebyr. Du kan gennemse og købe lydbøger til lidt mindre end listeprisen på det fulde websted og afspille dem i den separate Nook Audiobooks-app. Appen har flere indtalingshastigheder, slumretimer med indstillingen “slutningen af kapitlet” og baggrundsfarver, der kan tilpasses, men ingen bookmarking-funktion eller brugerdefinerede springindstillinger over. Funktionerne i appen omfatter bogmærker med noter, forskellige indtalingshastigheder, slumretimer med “end of track”-indstilling, indstillingen, der kan tilpasses, spring frem/tilbage og låseskærmkontroller og købsmuligheder i appen.

Selve appen er virkelig ligetil, funktioner inkluderer søvntimer med indstilling i slutningen af kapitlet, 15 sekunders spring frem / tilbage-knapper og indtalingshastigheder på en skildpadde for at hare glidende skala. Appen er temmelig enkel og har kun et par indtalingshastigheder og en spring tilbage-knap. Få mere at vide, eller download appen nedenfor. Disse biografier er endnu mere engagerende og relevante i dag. Der er normalt en grænse for, hvor mange lån du er tilladt for måneden på tværs af alle medietyper. Det er meget nemt at udgive tekstbaseret indhold i PDF-format, og der er en række værktøjer, f.eks. Der er masser af versioner af hver klassisk, offentlig domæne titel, så du kan finde den perfekte fortæller til dig. Du kan nemt downloade og lytte til mp3-lydbøger, fra klassikere til seminarer.