Black Friday, i den form og funktion vi kender den dag i dag, er en af de største shoppedage. En kæmpe shoppedag. Black Friday er en forbrugsfest uden sidestykke i USA men den har også fået særlig status i Danmark. På Black Friday dagen, findes der nogle af de største tilbud. Så det handler om at være beredt når de kommer tilbud, kommer og når man får øje på et spændende tilbud. Man ved aldrig, om det er fup, eller et godt tilbud, hvis ikke man sætter sig ordentligt ind i det.

Black Friday består ikke udelukkende af deals og kæmpe besparelser. Du kan rent faktisk ende op med at betale overpriser eller finde tilbud, der ikke er noget værd. I sidste ende kan du gå glip af de gode tilbud, hvis ikke du sørger for at sætte dig ordentligt ind i Black Friday og forberede dig på de gode tilbud. De billigste tilbud er nemlig ikke altid de bedste tilbud. 

Gode råd til Black Friday

Et godt råd er at starte tidligt og holde øje med priserne. Nu til dags kommer butikker ud med tilbud og besparelser op til en måned før Black Friday. Det kan derfor være en god idé at holde øje med priserne på de varer man kan tænke sig op til Black Friday for at følge udviklingen og for at se hvor godt tilbuddet egentligt er. Det kan nemlig ikke altid betale sig, da det ikke er alle butikker der er lige ærlige med “før priserne”. Hold også øje med prisen på den vare du er interesseret af. Især de sidste par dage inden Black Friday.

Selvom besparelsen er stor, er det ikke altid det bedste produkt til lige netop dit behov. Dette gælder især for varer som for eksempel TV, computer eller andet elektronik. De fleste mennesker ville nok bruge et TV i mange år, men hvis ikke du er tilfreds med funktionerne eller kvaliteten, vil du hurtigt holde op med at bruge det. Tænk derfor på, at det bedre kan betale sig at bruge penge på et tilbud, hvor du ikke sparer lige så mange penge, men får et produkt, som kan de ting, som du har ønsket dig.

Vær positiv, men skeptisk. Hvis tilbuddet lyder for godt til at være sandt, skal du gøre dig nogle overvejelser, om det er det værd at tage chancen. Sammenlign altid priser. Hvis du ser et godt tilbud i en butik, skader det ikke at sammenligne med en anden butik, for at se hvilket tilbud der bedst kan svare sig.