erlinglyngholm.dk

Hjem er hvor hjertet er

Hver man bor i et hus, men hvert hus er ikke et hjem. Et hus er en shelter, lavet af mursten, træ eller andet materiale. Når denne husly gør dit hjerte i live med lykke og smiler, du er hjemme. Der er store statelige bygninger samt små lejligheder, alle typer af personer bor i. Så spørgsmålet er, om de kan virkelig kalde det deres hjem. Hvert hus kan omsættes til en reel hjem med ikke meget arbejde. Følg disse trin og se forskellen.
1. tilgang til dit hus
Tilgang til din bolig er meget vigtigt. Det bør have nem adgang og ikke være øje ondt. Plads fører til din hoveddør bør have et indbydende udseende og ikke være kedelig. Altid holde din hoveddør, skinnende. Det bør have en doorbell eller en dørhammer, en eyehole og din navnepladen. Personligt vil jeg gerne have et billede af Gud på toppen af min hoveddør. Dette giver mit hus en lovende udseende og cheers mig op til tror, at Gud er på udkig efter min home sweet home.
2. rod VS Glitter
Det er op til dig, om du vil dine egne øjne eller andre at se glitter eller rod i dit hjem. Det er en fuld tid job mind dig at holde dit hus rod gratis og holde tingene glitrende. Du don ’ t nødt til at blive en arbejdsnarkoman rod-fjernelse sindssyg, men du kan i det mindste forsøge at holde dit hus i orden. En glitrende omkring er altid at foretrække frem for en rodet og for dette du nødt til at genne alle støvmider væk og holde tingene på plads.
3. renlighed er ved siden af Gudsfrygt
En ren omkring er et smukt syn for den trætte sind. Jeg vil foreslå gode gamle afstøvning at bekymre sig over, hvordan mange gange du har gjort forårsrengøring. Hver dag får travlt med duster for så meget tid som du kan tildele til dette, men i weekenden tildele ét rum til at overhale. Dette vil ikke trætte dig og dit hus vil altid ser pænt og ryddeligt og en murer Holbæk.
4. opbevaring plads
Jeg tror på ordsproget – et sted for alt og alt på sin plads. Det er svært for at følge jeg enig men øvelse gør mester. Selv når du er presset for tid på mindst prøve at sætte låget tilbage på flasken med creme, kjolen tilbage på sin bøjle osv. Give denne vane som en gave til dine børn, der vil give det videre til deres børn og hver kommende hjem i kommende generationer vil være et særligt sted, som vil trække vejret med plads. Jeg har trænet mine børn, når de var småbørn og nu de er gift og fortælle mig, hvordan de kan ikke bære ting ikke holdt på det rigtige sted. Når du har denne vane at placere tingene tilbage til hvor de hører hjemme, vil du automatisk have en pæn og ryddelig hjem.
5. blive en giveren
Tror i velgørenhed og start dagen, hvis du tilflugtssted ’ t gjort det før. Nogen ting i dit hjem stor eller lille, at ingen ønsker skal gives væk i velgørenhed. Tro mig, en sweater, en taske eller enhver anden ting, som er ubrugelig for dig, kan være en velsignelse til en anden. Så hvad dælen, begynde at kaste og se hvor mange fange dem. Du kan gå og donere til en institution eller give det til de fattige, der kommer og banker på din dør.
6. junk salg
Det er en god idé at arrangere en uønsket salg i dit nabolag. Få dine naboer, venner og bekendte bevæger sig og se hvad sjovt du har. Et stykke af dekorative element, en statue, en kjole eller en halskæde, kan det være noget. Du vil blive overrasket, når din på tværs af vejen nabo fosser over skønheden i nogle ornament, som du har fundet et øje ondt. Godt ingen skade gjort, fik du din dej mens fru. så og så gik væk lykkeligt knuget din gamle dekorative vægur.
7. grønne planter og blomster
Selv hvis du bor i en lejlighed og ikke har nogen plads kan du holde potteplanter i din balkon og forsøge at arrangere friske blomster i attraktive vaser i din værelser. Tro mig, de vil hjælpe med at opmuntre alle. Blomsterne har deres egen måde at sprede kærlighed, glæde og juble. Hvis du er en af de heldige få, der kan prale af en have, store eller små, gør holde det pænt og ryddeligt, hvis intet andet. Tilgroet buske og ukrudt vil gøre dig flov foran gæsterne. Hvis det er muligt holde en køkkenhave og nyde friske veggies og frugt efter eget valg.
8. musikalske atmosfære
Musik gør dit hjerte synge men du kan ikke altid have dit musikanlæg. Så Placer vindspil på strategiske steder, så at de velkommen, underholde, energize samt sætte et smil på dit ansigt.
9. praktisk stumper 3tilbudmurere.dk/murerfirma/ og stykker
Sørg for du har en pen og skriveblokken ved siden af telefonen, et sæt af briller og en vand kande på dit spisebord således at uanset hvem der kommer til din plads føles let og afslappet uden løb om udkig efter små ting.
10. medicin kabinet
Dette er et must i dit hjem. Kontroller, at dette kabinet huse alle ting kræves for førstehjælp med masser af Band støtte strimler, især hvis du har børn.
11. guder sted
Holde alle dine religiøse bøger og idoler på et særligt sted, hvor du kan gå og tænke i fred og lykke. Dette er et must for ethvert hjem, fordi alle har brug for Gud og hans kærlighed og et sted at bede komfortabelt.
12. særlige bokse For specielle ting
Dette er en god idé, hvis du don ’ t ønsker at forvirre dig selv ved at lede efter smykker, smykker stykker, mønter osv. mens du kører sent. Prøv at holde de ting du har brug for dagligt i særlige beholdere helst mærket hvis de ser det samme, så at du ved, hvor de er og kan tages ud i et snuptag. Endelig holde dit hus nøgler, automobil nøgler osv. i et specielt sted hvor de kan ses og fandt nemt
Så når du holde huske disse små detaljer, du vil leve i et sundt glade miljø hvor hvert værelse, køkken, badeværelse osv. har en indbydende udseende og dit hjem bliver misundelig på dine venner og naboer.